24 januari 2009

Myslördag : )

En lördag som jag länge längtat efter - jippi!
Först vill jag berätta att jag verkligen inte glömt lördagen för en vecka sen. Den var helt fantastisk i många bemärkelser.... goss!
Men den här lördagen har varit grym, på en annan nivå.
Börjar med en trött känsla i kroppen, drar mig upp och äter frukost medan jag packar väskan. Min kära vän Hanna som bor här en sväng ligger och sover och jag överväger NÄSTAN att göra detsamma....
Pissväder ute!!! Typ hagel. Står och väntar på t-banan som jag faktiskt tajmar rätt bra denna lördagmorgon, får ett rätt oväntat mms : ) Glad blev jag!
Är i tid till passet, tar och får en stor kram av bästa vän - äntligen lördagmorgon och dubbelpass!!!
Körde de två obligatoriska passen, kom liksom inte riktigt igång men jag genomförde de utan större problem.... Undrade i två timmar hur fan man kan välja ett ljusgult linne när det är januari och man är blekare än ett spöke??? Orca.
Vi sätter oss på ett klockrent fik, det regnar ute, det finns bästa lunchen, ruggigt mysig miljö och bästabästa sällskapet! Eftersom H varit ute på en resa utan dess like (GALAPAGOS) så hade vi planerat fotovisning vilket innebär att hon hade med sig sin dator.
Äter lunch, snackar massor om allt ALLT - MYSIGT! När latten är slut och lunchen slukad plockas datorn fram.. 2h senare har vi suttit HELT inne i berättelsen om H:s drömresa så vi har inte ens märkt att ljudnivån höjts ggr 10 och att fiket är FULLT med folk, vilket det inte var när vi kom... Det regnar ute - Mysigt!
Beställer varsin smoothie, har blivit hungriga igen - slukar den också. Efter massa timmar tar vi vårat pickopack, lämnar fiket och skiljs åt. Båda är trötta, båda är hungriga.
Kommer hem, slocknar 10min på soffan... Hanna kommer hem och vi bestämmer oss för en soft kväll hemma. Shit jag är trött. Skönt trött.
Ätit kött :) och pratat med paps... nu dags för Sing Star, Guitar Hero och Dansmatta i myspys - Go for it!
Härlig dag, det var egentligen vad jag ville säga.
Imorgon bär det av till Ikea vilket jag faktiskt ser fram emot!

Kram och ta hand om dig!