15 november 2009

Måste erkänna...

Nu är det söndag kväll och jag är precis hemkommen efter en helg på landet utanför Hudiksvall. Sovit länge, varit ute på lång promenad trots att det regnade HELA helgen, softat i soffan bland mer eller mindre intelligenta tidningar, ngt glas rött och en del tjejsnack blev det såklart. Låååånga frukostar med öppen brasa och nära vän som sällskap. M Y S I G T!

Måste dock erkänna att jag har en pytteliten del av mig som inte slår sig till ro. Inget farligt, nej inte alls! Bara ovant och något irriterande :) Jag längtar efter hans kramar och mysiga pussar fast det hade jag ju gjort även om jag visste att vi skulle ses om ett par dagar. Är nöjd över att jag överraskade honom på Arlanda innan hans plan lyfte mot varmare breddgrader och att det blev lyckat!!!..... När han väl fick syn på mig vill säga ;) Tiden brukar gå fort det vet jag och jag har mina knep för hur denna tid verkligen ska gå fort även när huvudet vill gräva i längtan. Om exakt tre veckor är jag säker på att känslan är borta för då har han kommit hem. Då är det dessutom andra advent och jag som älskar december med all julinspiration tycker ju advent är mysigt i vanliga fall! :)

I veckan blir det fokus på träning! Hoppas också att jag får träffa nga av mina vänner som jag inte träffar så mycket och även en fika med min bror vore på tiden! Måndagens upplägg är ivarjefall träning, Body Combat och sen en fika med bästa vännen. Tack vare det så är det ingen större söndagsångest idag.

Hoppas du har en skön söndag!

Kramen C*