16 november 2009

Klaga...

Alltså jag brukar sällan (läs aldrig) klaga på vädret men på riktigt! Hur kul är just vädret just nu??? Nej, jag är inte deppig eller negativ mer realist om jag får säga det själv. Det har regnat konstant i massa dagar och jag saknar snön mer än någonsin. Att det dessutom kommer rapport från Thailand att det ÖSregnar och himlen är fylld med blixtar hjälper ju inte direkt när man ska mota bort den gråa tanken med att drömma sig bort...

Jag har dock haft en bra måndag. Den var grå javisst och jag sov som en kratta i natt. Men hade redan planerat dagen lagom mycket - Träning med Leon och fika med bästa vän. Är det någon gång på året som det är viktigt att göra saker man tycker är kul och umgås med människor som man får energi av så är det just denna månad - NOVEMBER MÅNAD.

Blir pirrig i magen av att tänka på alla de saker jag har att se fram emot vilket också hjälper mig att gå upp på morgonen med ett leende på läpparna! Tänk bara en sådan sak som julen! Advent och allt vad det innebär, lucia, julfest, glöggkvällar, tomtelatte (hade jag nästan glömt), julbak, julpyssel, julklappar, familjemys... ja typ.

Grå novembermåndag är överstökad och jag känner mig nöjd med allt just nu. Så.

Sov gott!
Kram C*