25 oktober 2010

Nära och kära

I helgen har jag fått umgåtts med min kära familj - Jippi!

Det har planerats länge, närmare ett halvår, att vi skulle samla hela familjen i Stockholm för att fira mamma och pappa som fyllt jämt. Det blev ett besök på Globen på fredagkvällen - Musikalen Mamma Mia skulle insupas och det var uppsättningen från London som hade tagit över Globen! Innan det så hann vi med en middag på Vapiano - Skönt upplägg, god mat och bra priser... Alla nöjda :)
Äldsta storasyster med man var självklart också med men var tyvärr tvugna att åka hem dagen efter - plugg, stall och barn som kallade men så kan det vara. Det tar vi igen snart har jag bestämt ;)
Lördagen för resten av oss bestod av shopping, fika, ngn öl och kl 7pm anlände vi restaurang Kapri Due - Italeinsk restaurang på Tomtebogatan 27. Det var full aktivitet men mycket energi när vi 7 hungriga människor anlände denna lilla, mysiga restaurang. Efter ett tag fick vi vårat bord - till ivf min lycka, ett runt bord! Då kan man ju utan problem få prata med alla 7 :D GOD mat, BRA service och en flaska skumpa senare var det dags att dra sig hemåt. LYCKAD DAG tyckte alla <3

Igår var det 1h shopping i ett ruggigt höstväder (regn, kallt och blåst) innan det var dags för ma, pa och syster att sätta sig på bussen hem till idyllen igen. Då blev det en fika med bror inkl flickvän, en sväng till på stan innan vi bestämde oss för att åka hem och ha en mysig söndageftermiddag hemma!

En lyckad helg, helt enkelt. Kan man spola tillbaka varje fredag runt 2pm tror du? ;)

Kram

Sommar...





Ha en skön måndag!