01 september 2011

Carl-William 10 år!

Idag fyller min goaste systerson 10 år! Jag ringde till honom i morse för att gratta såklart :) Han berättade att han ska ha kalas för sina vänner senare på ett lekland i Falun. Jag frågade om jag fick hänga på men det var tydligen inget för mig... ;) Goaste CW - Hoppas du får en grym födelsedag! Vi kommer upp och firar dig när det finns tid, håll ut :)


När jag var 10 år så flyttade vi upp från Småland till Dalarna. Jag kommer ihåg att jag saknade mina vänner massor men jag höll brevkontakt (!) med mina bästisar och fick nya vänner snabbt så det gick hur bra som helst! Känns dock inte alls som att jag var så vuxen som Carl-William är nu. :)

STOR KRAM

Salongen - me like!

Skolan rullar fort fort fort!
Och det är kul kul kul!

Efter två veckors ledigt i sommar satte vi igång att introduceras till salongen. Där vi kommer att spendera vårat sista halvår. Efter att vi avklarat ett praktiskt prov (pedikyr) och 2 teoriprov så var det dags, förra måndagen för heltid i salongen. Med skräckblandad förtjusning klev jag in där, pirr i magen vs ont i magen, med lappen på dagens kunder i höger hand och mina lathundar i vänster förberedde jag för min första dag i salongen... Den gick galant! Nervositetet som jag trodde skulle göra mig illamående knackade aldrig på, utan istället hade jag sällskap av ett leende och ett pirr i magen hela dagen... hela veckan... och även denna vecka! Fantastiska känsla, följ mig hela hösten! :)
Vi är mitt i allt detta, inne i en mycket intesiv period med prov, 5 prov i rad, varje måndag och det är inte några lätta ämnen. Detta gör att specialarbetet jag börjat lite på får ligga och gro tills jag har tid att fokusera på det. Kommer att berätta mer om det sen helt enkelt! 1/5 prov är avklarat, anatomiprov 1. DET SVÅRASTE HITTILLS! Jag brukar vara en av dem som går från provsalen först... denna gång satt jag tiden ut och hade mer än gärna läst igenom mina svar en gång till om jag hunnit. Är inte nöjd med resultatet... men så kan det vara. Det är examen som räknas ;) Nu pluggas det till Dermatologiprovet på måndag, hudsjukdomar, hudsjukdomar, hudsjukdomar... håll tummarna för ett bra resultat!

I helgen kommer mamma, pappa, Boddan (storasyster) ner till Stockholm för mysigt häng och Tjejmilen! Det ser ut att bli fint väder och jag ser verkligen fram emot denna helg med dem <3 Dessutom har jag både syster och mamma som kunder i salongen i morgon - jippi va mysigt!

Nu är det dags att fixa smink och frisyr för ännu en dag i salongen - kul!

Ha en skön höst mina vänner!

Kram C