08 juni 2008

raderat mail..

fan!
skrev just ett långt mail till min bästa vän... som utan förvarning slutade existera. tänkte att det var dags för henne att få reda på varför jag tycker att hon är min bästa vän och dags för mig att sätta ord på det jag bara tänker. det är inte varje dag man sätter sig och skriver ett mail om vad man tycker om ngn, grubblar över och tänker på i största allmänhet. nyss gjorde jag det. jag skrev att jag ser fram emot att ses snart, att hon ger mig massa energi och varför. svävade också ut en sväng på historien om Heman! Ja, lite flum måste ju klämmas in;) - Den historien är HELT SJUK! Försökte också förklara varför det blir mycket "rörande i grytor" även om man inte slevar själv.... har man en stark personlighet så behöver man liksom inte röra... men att det man då måste passa sig för är att fel buljong hamnar i soppan. Så. Att man då måste vara medveten om att man gör starka intryck på omvärlden bara genom att visa sig, därav slevas det av bara dän ibland... ;)

konsten att kunna leva för dagen har jag lärt mig genom henne. så grymt att kunna glädjas åt en kopp kaffe;) eller åt att vara helt jävla slut på ett träningspass och få lyckorus av att veta att man har ett pass kvar! så underbart! knäppt? ja säkert, men det skiter jag i. på riktigt. ibland slår det mig att jag längtar till i höst då vi förhoppningsvis är inne i våran träningsflow igen och har våra mysiga middag med sushi eller tonfisk, våra festkvällar med vin eller champagne eller våra träningshelger med dubbelpass, stan och varsin latte!

LIVET LEKER! Så kan vi säga!
Nu börjar sommaren... ;)

CITAT:

"vad var det du inte förstod i det du nyss sa?", C 29 år.

"jag har ivf dödat mitt djur på facebook! Ja, va fan! jag hade ju ångest varje gång jag loggade in. antingen skulle han ha mat eller så var man tvungen att leka med den!", H 28 år.

"alkoholfria drinkar? då kan dem väl lika gärna dricka vanlig läsk???!", C 29 år.

"Can you pleeeeeeease finish the limstreck?", okänd.

Kramen c