22 november 2009

Upp och ner

Stackars huvud! Denna helg har huvudet verkligen fått jobba, fast på ett tröttsamt sätt... Som tur är så har förnuftet vunnit och det betyder att min helg varit mysig trots allt. Det vore så himla skönt om det vore så att när man fått ihop 1+1 i huvudet så försvann den ekvationen. Men nej, den ligger kvar och svaret suddas sakta men säkert ut och man måste lösa den självklara uppgiften flera gånger... Hur tröttsamt är inte det? Mitt mission denna helg var 1. Att hälsa på Anna, Björn och sötaste Emil! Vilket jag gjorde igår mitt på dagen - så mysigt!!! Mitt andra mission va att få ordning hemma. Städa, pynta och tvätta. I vanliga fall när jag har massa snurr i huvudet får jag inte mycket gjort men tack och lov har det varit tvärtom denna helg! Jag har adventspyntat, tvättat MASSOR, rensat garderoberna etc... Duktiga jag :D ! Där emellan blev det en bio, vin och drinkar med söta H och hennes mamma. JÄTTEMYSIGT!!! Har också fått msna en snabbis med B som fortfarande är i Thailand och har det helt underbart! Jag försöker tona ner min avundsjuka, vilket ibland är rätt svårt ;) Inte så konstigt kanske när vi inte haft fler soltimmar här än 6 stycken. HELT SJUKT!

Te och parlamentet nu och funderar på att lägga mig rätt tidigt för bok och spikmatta. Låter som en smart plan tycker jag. Det kommer att bli sena kvällar i veckan vilket är lite bra, för då går förhoppningsvis veckan rätt fort ;) I morgon är det förhandsvisning på Stieg Larssons tredje film som gäller med bästa vän. Mys! Sen har vi utförsäljning ti-to vilket innebär kontorsjobb först och sen dit och hjälpa till nga timmar. Ser fram emot lördagen då det vankas kalas! Barndomsvän som fyller 30.

Önskar att det kommer S N Ö väldigt snart, DET skulle göra mig på mycket bättre humör! Känns ärligt talat fånigt att klaga för när jag tänker efter så har jag det hur bra som helst. Massa saker att längta till, trivs på jobbet och så är det jul snart.

Pussar i massor!
C*

FRUKOST

Frukost frukost frukost frukost frukost!!!

Återkommer.

Kram C*