26 februari 2010

After work it is!

Efter mycket velande fram och tillbaka så har jag äntligen kommit fram till att det blir en helg i Stockholm! Planen för denna kväll är After Work och det ser jag verkligen fram emot. Jag kan ärligt räkna på min ena hand hur många gånger jag varit på AW... inte så ofta med andra ord. Fredagkvällar är oftast heliga hemmamyskvällar för mig, även när jag va singel ;) I morgon ska jag ta sovmorgon sen kanske det blir en fika på stan eller bara chill hemma. Humöret får bestämma det. Senare blir det säkert stan en sväng med bror, Christine och lite annat folk. Ska också bli kul! Och så på söndag ska jag troligen träffa Anna + Emil och Björn hoppas jag! Kanske kommer de hit på fika eller så åker jag dit, vi får se. Ska bli kul att träffa dom igen ivf - alldeles för sällan.

Nästa helg blir det Dalarna igen - Då har jag fyllt år och ska se till att bli lite firad + att det är Vasalopp i Mora som jag hoppas bjuder på fint väder! En tanke är att ta med storasyster och en termos varm choklad till Mora på söndagen för att heja på alla duktiga skidåkare som dragit fram i det 9 mil långa spåret. Och självklart åker jag dit för att fylla på kramkontot igen :*

Älskar att jag börjar få lite vårkänslor i kroppen - tala om att man får lyckorus av vetskapen att det snart är vår (vägar utan snö, fågelkvitter, sol som värmer, solresa bokad, NYC-resa bokad, tunn jacka, ingen mössa/vantar, ljusa kvällar...) !

Kram C