29 januari 2010

Shit! En Award! Till mig?!!
Jag har ju sett att det delas ut Awards i bloggvärlden och tycker att fenomenet är lite skumt men ändå lite nice. Det har aldrig slagit mig att jag kommer att bli tilldelad någon... inte med tanke på att jag är "sådär" aktiv här.

Men nu har söta Åsa gett mig en Award och jag ska självklart ta till mig äran och göra det bästa av det! Here we go!

1. Kopiera Awarden till din blogg.
2. Länka till personen som har gett dig Awarden.
3. Berätta sju intressanta fakta om dig själv.
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till.
5. Länka till deras bloggar och kommentera i deras blogg att de har en Award att hämta.

Okej, punkt 1 är avklarad... inte så svårt. :) Jag har även länkat till Åsa som gett mig äran till denna Award - Tack :)

Så då var det dags att berätta 7 intressanta fakta om mig själv. Överger ordet intressant och koncentrerar mig på 7 fakta om mig så får du själv avgöra hur intressant det egentligen är...

Något som är "jag" och som präglar mig en del är att jag är glutenintolerant och det har jag varit sen jag var 1/2 år. Inget jag lider av generellt och jag är faktiskt glad över att jag varit intolerant hela livet. Jag tror nämligen att det är värre att börja avstå från massa produkter när man har levt 15 år eller så. Så ska man ändå bli det någon gång är det väl lika bra att vänja sig från början ;)

En sak som jag inte fattat till 100% än är att jag har sprungit 5 (fem) hela, långa Stockholm Marathon! Helt sjukt när jag tänker efter :) Jag kommer säkert att springa några till men har sagt till mig själv att jag ska göra det med ett tids-mål nästa gång vilket jag inte gjort någon av de fem jag redan sprungit. Jag har klarat dem och känslan vid mål har varit olika varje gång. Har varit mer eller mindre stolt men alltid lika trött och min förhoppning är, oavsett om jag springer fler eller inte, att jag ska inse att det är en grym prestation att ha genomfört dessa lopp. Oavsett tid.

Jag har svårt att umgås med människor som inte ger mig något. Låter kanske egoistiskt men jag tror att det är en rätt sund tanke och ett sunt levnadssätt att inte omge sig med människor som snarare tar än ger energi. SJÄLVKLART kan man inte ge jämt utan ibland är man bara i stort behov av att FÅ energi.... Åh, detta skulle jag kunna skriva ett helt inlägg om... Lämnar det där tillsvidare.

Jag är väldigt familjekär och får lite ont i hjärtat varje gång jag tänker på mina kära storasystrar som jag träffar alldeles för sällan! Är jätteglad att bo i samma stad som min bror dock. Han känns som en tvillingskäl och finns alltid där för mig. Mina kära föräldrar pratar jag med flera gånger i veckan och är så glad, stolt och lite mallig över våran familj som alltid finns där för mig, för varandra.

Är lika glad och omtänksam som jag är sårbar och känslig.

Har en tendens att vara fånigt stolt över prylar jag investerat, t ex min iPhone som för ett tag sen fick ett sjukt snyggt skal i färgen grön ;) Eller mina skidor som jag köpte när jag säsongade i Riksgränsen - Ett par sprillans Head-skidor där den ena är svart och den andra röd... sjukt coola ;)

Var för 11 år sen i NYC för att jobba som Au Pair vilket resulterade i att jag flydde från familjen efter 1 vecka när de va i kyrkan och bodde hos en vän inne på Manhattan. Mellan allt uteliv och Starbucks-häng inventerade jag lobsters nere i källaren på en restaurang. Detta känns som ett annat liv. En annan tjej. Men rätt kul att tänka på att det faktiskt var jag.

De som jag vill tilldela mina Awards till kanske redan har fått en men då får det vara så :)
Helena - min bästa vän - är absolut värd denna. Love you!
Anna - En vän från mina år i Östersund som faktiskt bor här i Sthlm med sin lilla familj. Gillar att läsa om hur det går för charmigaste lillpojken :)
Hanna alias Lady - Gillar ditt sätt att skriva om allt, svart eller vitt. :) Vi lärde känna varandra jan-juni 2009 då Hanna bodde hos mig och vi delade "kontor" :D
Malin - Ses inte ofta men när vi ses så känns det som att det var igår. Skön tjej med skön syn på livet!
Lady Thirty - Bara vetskapen att bilderna i varje blogginlägg är ritat av tjejen som skriver är ju helt otrolig! Sen att bilderna dessutom är sjukt bra ritade gör ju inte saken sämre :) Det var Helena som uppmärksammade mig om denna blogg då jag fyllde 30 och fick en jättefin tavla med en "avbild" av mig och Helena gjord av just denna tjej! :)

Det blir inte mer än så, hoppas okej! Nu är det lunch dags och denna dag går i "krya på dig och bli pigg till i morgon för då är det dags för Nike Convent"-s tecken!

Kram C



Krävs inte så mycket...

I mitt sista inlägg fick du läsa om att det var fest på G. Massa sköna människor som skulle samlas för bål, snack och dans!

Festen blev av och det landade 21 härliga människor i min lya förra lördagen :) Hur lyckat det blev? Ja, om jag får säga det själv så är jag mycket mer än nöjd! Det behöver inte vara så svårt att ordna en fest, det krävs egentligen inte mer än en tid, lite snacks och såklart den traditionella bålen så är de flesta glada och nöjda! Jag hoppas att även de andra på festen hade en lyckad kväll. Lite efter 11 frågade jag var och en om de skulle med ut (vi hade ju äran att stå på lista för före i kö + gratis entré) och jag blev glatt överraskad av resultatet - alla utom 2 ville SJÄLVKLART med! Carro och Abbe som inte följde med - Ni är förlåtna för denna gång men bara för att ni är mina blivande grannar ;)

Väl inne på stället va det hysteriskt mycket folk men vi va några få som hittade ett litet dansgolv + bar som va näst intill tom. Där drack någon snaps och drinkar och shakade loss hela natten. Det grämer mig något att inte alla hittade dit... Det hade ju inneburit att vi från förfesten hade haft ett fyllt dansgolv och egen bar för oss själva :D

Natten avslutades med utfreakad dans med bästa vän, kram och hejdå. Via Max med Bulan och sen hem för att leverera maten till Kent och Hasse. Hade ett skönt kökshäng (fyra vuxna människor sittandes på golvet, med varsin hamburgare och skönt snack) innan det blev tack och godnatt!

EN LYCKAD FEST tack vare: Helena, Bulan, Kent, Hasse med två vänner, Bror, Kostas, Hanna, Lovisa, Kusin-Anna med vän, Carro, Abbe, Grannen, Julia, Sanna, Wrejm, Sara, Malin och Sofia.

Söndagen spenderades i dvalans tecken och det blev en bio (Snabba Cash - GRYM FILM), mat (tema KÖTT) och tv 4as film (Johan Falk) ... Rätt trött dag men skönt häng med sköna människor fick avsluta min lyckade helg!
Kram C