16 maj 2009

Och sommaren har inte ens börjat!

Har nu en liten paus från balkongen för lätt matintag. Skönt på ngt sätt att komma in och svalka sig lite... sol sol sol på balkongen - underbart! Passar härmed på att skryta om min otroliga löprunda jag fullbordade för ngn timme sen. Gött! Vinterviken runt kan man säga :) Ni som känner mig vet att jag har noll motivation 99% av gångerna jag tänker att jag ska ge mig ut vilket då resulterar i 0 km. Jag fattar inte! När jag väl tar mig ut är det så skönt! Går bra! Springer i samma tempo nästan jämt, inte fort men ändå snabbare än Agda 77 tar sig fram med stavarna ;)

Lördag eftermiddag och chill med Lady, alltid lika soft. Ett grymt sätt att chilla och fylla på energidepåerna på för mig! Att varva nytta med chill är det bästa :) Planerna för ikväll är inte riktigt spikade, lutar dock åt mingel på stan... det är ju trots allt lördag och det känns som i början av sommaren - strålande sol vilket får människor glada och fulla med energi, så även mig.

Har fått en utmaning av min vän, via hennes blogg. SJÄLVKLART tar jag utmaningen men inte just nu. Ärligt så ligger "Runners" på bordet och frästar med artikeln "10 mentala nycklar" (handlar om marathon...). Så jag återkommer. Snart. Lovar.

Puss och ha en underbar lördag!
Kram