27 september 2010

Dyraste limpan, ever.



Kan ni förstå att limpan ovan kostar SJUTTIOFEM SVENSKA KRONOR??? Visst, den är glutenfri och visst den är FYLLD med nyttiga (och goda) saker, men 75 kronor? Anledningen till att jag köpte den var främst för att jag är nyfiken på alla nya produkter a la glutenfritt. Då jag har varit glutenintolerant sen jag föddes så har jag följt utvecklingen i nästan 30 år. Brödet ÄR supergott och med tanke på att jag inte är bortskämd med färskt bröd (detta var bakat samma dag som jag handlade det - har aldrig hänt förut!) så blir jag smått lyrisk av möjligheten att välja och vraka på FriendsOfAdams fantastiska, FÄRSKA sortiment. Så jag glömmer för tillfället att denna limpa kostar lika mkt som en lunch och i jämförelse med färskt bröd som inte är glutenfritt så är det sjukt skrattretande vilken prisskillnad det är...

Men summan av min första erfarenhet av FriendsOfAdams är ett stort "ÄNTLIGEN!" över att ha möjlighet att köpa färskt och nyttigt bröd även om man inte tål gluten.

Vill du också testa denna produkt? Besök mysiga Urban Deli på Nytorget! Och passa även på att äta en god middag men glöm inte att fråga efter glutenfritt bröd till maten ;)

Ha en skön måndag,
Carro