19 februari 2009

Idyll

Snart sitter jag på tåget, datorn i knät och startar upp mitt mobila bredband. Längtar!
En kaffe från Espresso House har jag förstås nära... ska ta en klunk innan jag loggar in på Spotify och letar upp soft men glad musik.
Aaaaa! Här ska jag sitta i några timmar. Andas.
Helg och äntligen en helg i idyllen. TACK ma och pa att jag har denna möjlighet! Att bara veta om att man alltid kan sätta sig på tåget eller bussen nga timmar och få bli nga år yngre och slippa massa krav och slippa vara vuxen nga timmar är en sån befrielse, eran förtjänst!

Älskar snö dessutom som ni alla vet och ser därför fram emot att plocka fram mina favoritprylar - grymma skidor, snygga googles och coolaste hjälmen. De ska jag ha med mig ner till Sthlm igen för om nga helger väntar fjällen. Längtar!

Har varit halvkrasslig hela veckan men inget som bryter ut liksom, känns säkert igen av många. Har dock kunnat träna utan att känna mig sämre än annars ; ) Tvärtom! Under passet i tisdags (då förövrigt hade jag en dålig dag...) så får jag lyckorus gång på gång! För dig som inte fått lyckorus ngn gång kan det jämföras med att hångla riktigt mycket och med någon du verkligen tycker om... ja, typ den känslan du får efter ett tag... kan påminnas om lyckorus. Fast ändå inte.
Oavsett, i tisdags, var jag och H på dansaerobic för Niclas på Hötorget - VILKEN ENERGI!!! Lagom svårt, GRYM musik och som skrivet, vilken energi!!! Det jag skulle ha kommit fram till för typ 5 meningar sen va bara det att jag mår skumt, tränar utan problem men känner mig ändå rätt sliten. Det är alltid då jag styr av hela mig från huvudstaden och styr min kosa uppåt i landet.

Alla borde ha ett ställe att fylla på energi på och ha nära som mer än gärna pysslar om och tar hand om - som en bensinmack typ, med biltvätt och hela kittet!

Ha en mysig helg, ta hand om varandra!
Kramen