26 september 2010

Surprise-party!

Min bror fyllde 30 för ett halvår sen och igår hade vi (jag och några gemensamma kompisar till brorsan) ett överraskningskalas för honom! Det har inte planerats speciellt länge, 7 dagar närmare bestämt. Jag hade självklart involverat kära brors söta flickvän som lämpligt nog var på besök just denna helg.

Klockan halv 7 igår kväll stod vi utanför brors dörr med partyhattar och partytutor i högsta hugg! DING DONG! När dörren öppnades strax därpå så blåste vi allt vad vi hade i tutorna och började sjunga "Jag må han leva...". Chockad bror tog emot de två prinsessbakelserna jag räckte fram till honom och jag tror att jag skymtade en liten glädjetår samtidigt som han vände sig mot lilla c (flickvän) och frågade om hon visste om allt... Hon svarade med ett leende :)

Även bror och flickvän försågs med partyhattar och snart stod vi med varsitt skumpaglas i handen och vi frågade bror vad han tänkte när han öppnade dörren. Han har inte misstänkt något och det mest komiska är att han 5 minuter innan vi dundrar in säger till lilla c att han tyckte det var synd att jag och Bulan var upptagna i kväll och att det var tråkigt att Anders och Julia skulle på middag (vilket vi sagt till honom tidigare när han frågat om vi kan umgås), han sa till lilla c att de borde hitta på NÅGONTING ikväll... DING DONG :D ! Så han blev som tur var positivt överraskad med stora bokstäver.

Vi hade med oss biljetter till RAW Stand Up kl 22 samma kväll, massa god plockmat och vin så medan bror försökte smälta att hans lilla lya helt plötsligt var full av glada människor så började vi att skära sallad och duka fram kvällens middag. Enligt mig så blev denna kväll hur lyckad som helst även om jag tror att vi alla känner att det hade varit minst lika mysigt att sitta kvar runt det trånga bordet och skratta åt allt och inget! Helt ärligt så vet jag inte hur länge sen det var som jag skrattade så mycket som jag gjorde igår kväll - TACK ALLA INBLANDADE!!!


Love, C