05 april 2009

Solen? Hallå!

K R A M

Igår var det en helt fantastisk dag här i Stockholm!
SOL hela dagen och att sitta på balkongen efter en lång promenad var ett måste. Tror att många andra gjorde detsamma. Det är svårt att inte vara nöjd med det mesta då! Dagen igår kommer jag leva på... Sånna dagar som idag (söndag, se nedan). Nästa helg är det påsk och jag får äntligen träffa mina systrar o fam. TRÅKIGT dock att min kära bror inte joinar - jobbet håller honom kvar... Ska se till att få bror-dos snart ändå!

Idag är det inte riktigt samma känsla. Inte missnöjd på något sätt, men det där gråa vädret som kan vara lite typiskt April har anlänt igen. Regnat har det gjort i natt och det kommer kanske en skvätt till senare idag. Planen idag är att vara liiiiite mer social än igår då jag hade kvalitétstid med Lady förvisso men idag blir det en sväng till stan. Har precis styrt upp just kvalitétstid med bror på ett mysigt fik!

Nyss ätit frukost samtidigt som jag och Hanna har Spotify-race. Av någon anledning hamnar vi i träsket bland Flamingokvintetten och Larz Kristerz, bra nivå på söndagen känner jag redan nu. Nice.

Älskar Våren! Gör det du med : )