21 maj 2010

Inga större planer - hurra!

Min plan denna vecka var att inte planera in så förbannat mycket. Med ett mantra i huvudet som sa "Ta dagen som den kommer! Känn efter vad du orkar och vill!" så har jag snart gjort denna vecka precis som jag ville - HEJA! När man som jag är van att alltid ha 1000 saker i kalendern så är det faktiskt en ansträngning att planera noll ZERO saker på 7 dagar. Nu är det ivarjefall fredag och det jag sett fram emot mest närmar sig - LÖRDAG som ska innebära att jag vaknar av mig självt och inte av någon klocka som bestämt att störa min skönhetssömn. Den ska också innebära STOR rensning av mina garderober. Har redan ett par kandidater som vill fynda ur det som fyndas kan - och det kommer att bli en del... ;)

Ikväll ska jag och pojkvän ut till Jakobsberg för att umgås med hans storasyster - grilla och säkert lite fotboll med lilla O. Hoppas att han kan ha fotbollsskorna som jag fyndade i NY till honom... Köpte också ett par sjukt söta Nike-sneakers till Amanda men är tveksam på om de passar... Håller tummarna!

Idag är det sommar ute! En promenad på Gärdet påvägen till jobbet har satt pricken över denna morgonen. Nu ska jag ta min efterlängtade kaffe och beta av lite måste här på jobbet för att senare känna att helgen faktiskt är här!

Ha en härlig fredag du med,
Kram C