09 april 2009

Ta ut segern i förskott!

Ni som läst mina inlägg ett tag kanske kommer ihåg min förra resa upp till idyllen Dalarna? För er som inte läst - varsågoda, inlägget finns kvar.

Nu är det dags igen. Det är påsk och den firas nästan alltid med familjen. Jag längtar minst lika mycket som sist till familjen och lugnet. Nu kommer jag även få busa med syrrans små vildingar, mysigt! Jag tänker dock INTE göra som titeln på detta inlägg säger och som även Gunde sagt en gång i tiden (reklam för Axa Havregryn om ni minns...?) "Ta ut segern i förskott"! Syftar då på min resa upp. Som ni kan läsa sen tidigare åkte jag då tåg med sj vilket jag vänligen men bestämt vill göra klart för er att jag INTE kommer att göra idag. Idag eller snarare ikväll blir det den hederliga Swebus. Jag gillar den på något sätt... vill dock inte hylla den än, återkommer när resan är gjord. Är nog bäst så med tanke på sist...

Ha en mysig långhelg, ät måttligt med ägg, måttligt med godis och måttligt med mat överhuvudtaget. Vad är den grejen föresten att man ska äta för två bara för att det är helgdag???

GUL PÅSK från mig till dig!
Kramen