09 november 2011

November - den där trötta månaden...

...När jag började skolan så förstod jag snabbt att det kommer att bli ett intensivt år och ett år som kräver all fokus och massa struktur för att ha koll på allt som ska göra och för att klara alla prov. Jag vet också att jag hade störst respekt för månaden NOVEMBER då det är ett gäng teoretiska och praktiska prov som ska utföras samtidigt som specialarbetet skall ta form. Allt detta inom ramen av den tröttaste månaden på året.

Nu är jag snart halvvägs in i den trögaste perioden på skolåret. Visst, det är stressigt, det krävs mer fokus och jag vaknar ibland på nätterna för att strukturera lite till... men jag känner mig fortfarande peppad och inte alls så där less som jag nästan räknat med! Visst, november har drygt två veckor på sig att komma ikapp men jag känner mig inte direkt hotad ;)

Kan detta bero på vårat husköp som gick snabbt men som vi pratar om med pirr i magen varje dag?
Kan det bero på att framtiden kommit med alternativa lösningar?
Kan det bero på att all peppande energi efter varje prov som klarats av galant gör mig så gott som oemotståndlig för all negativ november- och vardagsgnäll som finns?

Ja, jag tror faktiskt det. :) Jag är i fas and I like it a lot!!!

Flytten sker lite snabbare än vad vi trott innan, närmare bestämt den 11 december! JIPPI va kul!!! Hoppas bara att vi får lägenheten uthyrd på så kort varsel och hoppas också att vi får en del flytthjälp denna helg. :)

Som ni förstår, det är mycket nu! Men vad gör väl det när allt är av positivt slag? :)

Kram på dig och ha en härlig höst dag,
Caroline