31 januari 2010

Tålamod

Tycker att mitt tålamod testats nog länge nu...
Dels har jag varit hängig länge nu, men inte riktigt riktigt sjuk... Febern har kommit och gått. Halsen har ena dagen gjort ont och nästa dag knappt känts. Jag är sällan sjuk och när det väl händer brukar det bli sängläge ett par dagar sen är jag fit for fight igen. Så en av mina önskningar just nu - bli pigg och komma igång med träning igen!!!

Har idag distraherat med det mesta men blir inte på något vidare humör ändå. Vill vara pigg N U ! Det är Nike Convention idag och tanken var att jag idag skulla kört 3 dansklasser, gå på en föreläsning och avsluta dagen med ett spinningpass. Men icke. En snorig näsa och febriga nätter har satt stopp för det. Blä. Detta är det BÄSTA och ROLIGASTE conventet på året så ja, jag är sur över att jag inte kan vara där.

Har massa saker att se fram emot. Både kul och mysigt! Men just nu så känns det som att jag inte vill se fram emot allt, jag vill uppleva en av dessa saker som jag längtar till! Därför har jag nyss varit in på olika sidor för att kolla på en solresa som troligen kommer att bli av i slutet på Mars. Tanken är dock att det inte ska bokas något riktigt än, för att ha chansen att få en lite billigare resa. Idag känner jag dock för att boka resa för att få någon slags lyckokänsla! Skumt men sant.

Det ligger massa snö på träden utanför fönstret. Solen skiner och jag vet att det är rätt kallt. Jag hade mer än gärna tagit en lång, mysig promenad runt Vinterviken. Komma hem med rosiga kinder och byta om till raggsockor och mysbyxor för att sen kura ihop sig i soffan för en lång fika. Det får bli en annan dag. För idag får jag inte gå ut, inte anstränga mig utan sitta i soffan och försöka få ro till att läsa lite bok och förstå att jag har det rätt bra ändå.

Kram C